Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا شهدوست گفت: با 5 گفتار ساده که هیچ کلمه‌ای هم به نام آزار جنسی در آن وجود ندارد، می‌توانید به کودکان‌تان آموزش‎هایی دهید که هیچ‌وقت آزار جنسی را تجربه نکنند.

آزار جنسی کودکان، کابوس هر پدر و مادری است اما این آزار قطعا قابل پیشگیری خواهى بود. اگر پدر و مادر از کودکی نکاتی مهم را به فرزندشان آموزش دهند، می‌توانند کاملا جلوی وقوع چنین اتفاقی را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا شهدوست، روانشناس و مشاور خانواده، درخصوص ترس والدین از گفت‌وگو با فرزندشان درمورد آزار جنسی به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: وقتی حرف از آزار جنسی کودکان می‌شود چهار ستون بدن پدر و مادرها می‌لرزد اما وقتی می‌‌گویند برای پیشگیری از آزار جنسی باید با کودکت‌ان صحبت کنید و به او آموزش دهید خیلی‌ از همین پدر و مادرها پا پس می‌کشند.

او افزود: آنها فکر می‌کنند یا زود است وارد اینگونه گفتگوها با فرزندشان شوند یا اینکه حرف زدن در مورد این موضوع برای آنها سخت و دشوار بوده و حتی نگران هستند بچه‌شان را نترسانند.

این متخصص روانشناسی تصریح کرد: اگر پدر و مادرها متوجه شوند چه چیزی را باید به فرزندشان بگویند، به این نتیجه می‌رسند که اصلا صحبت کردن درمورد چنین مسئله‌ای سخت نیست چون اصلا لازم نیست اسمی از آزار جنسی بیاورند و تنها کافی است 5 نکته را به فرزندشان آموزش دهند.

این مشاور خانواده درخصوص نحوه آموزش گام به گام به فرزندان گفت: اولین گام، قانون لباس زیر است یعنی باید به بچه یاد بدهند هر جایی از بدن که با مایو پوشانده می‌شود عضو خصوصی بدن اوست و هیچ‌کس حق ندارد به او دست بزند یا نگاه کند. همچنین باید به او گفت اگر کسی چنین چیزی از تو خواست خیلی محترمانه باید بگویی نه.

او افزود: پدر و مادرها باید به بچه‌شان بگویند بدن تو فقط برای توست و هیچ‌کس حق ندارد با بدن تو کاری کند که دوست نداری. پس اگر کسی چنین کاری کرد حتما باید به یک بزرگتر که اعتماد داری اطلاع بدهی بنابراین در این مرحله ضروری است برای بچه مشخص کنید افراد مورد اعتماد او چه کسانی هستند.

شهدوست عنوان کرد: والدین باید به کودک‌شان بگویند «نه گفتن» حق توست و از «نه گفتن» نه باید خجالت بکشی و نه باید بترسی چون وقتی بچه نه گفتن را یاد بگیرد، می‌تواند برابر هرکسی که می‌خواهد به بدن او دست بزند بایستد و نه بگوید.

او افزود: این آموزش باید به گونه‌ای انجام شود که اصرار کردن، جایزه دادن و... نتواند «نه» بچه را عوض کند.

شهدوست درخصوص آموزش بیان کردن رازهای بد توسط فرزندشان گفت: باید به بچه‌ها بگوییم که راز خوب با راز بد فرق می‌کند. راز خوب مانند کادو خوب خریدن برای پدر و مادر است که می‌توانی مخفی نگه داری اما راز بد تو را ناراحت، مضطرب یا غمگین می‌کند پس اگر راز بدی در دلت داری حتما باید به بزرگتری که به او اعتماد داری بگویی.

او تصریح کرد: رازداری مهم‌ترین تاکتیک فردی است که کودک آزاری می‌کند چون این افراد معمولا به بچه‌ها می‌گویند این یک راز است و باید بین من و تو بماند پس بچه باید بداند هر رازی را با خیال راحت می‌تواند به یک بزرگتر بگوید و آن بزرگتر هم قطعا او را باور می‌کند.

این مشاور خانواده درخصوص یاد دادن صحبت کردن با یک فرد مورد اعتماد گفت: والدین باید به کودک‌شان بگویند اگر موقعی ناراحت بودی، ترسیده بودی و...حتما  به یک بزرگتر که اعتماد داری بگو و همیشه کمک بخواه چون یک نفر هست که به تو کمک کند.

او افزود: در واقع باید به بچه اطمینان دهیم که داشتن احساسات منفی تقصیر او نیست و به خاطر گفتن آن هم دچار دردسر نمی‌شود.

این متخصص روانشناسی اظهار کرد: با همین گفتارهای ساده می‌توانید کمک کنید بچه‌هایتان از آزار جنسی در امان بمانند و هیچ‌وقت چنین تجربه تلخی را نداشته باشند.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پدر و مادر خانواده کودک آزاری کودکان والدین آزار جنسی شان بگویند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان

به گزارش همشهری‌آنلاین، با وجود همه تردیدهایی که این چند روز در مورد صلاحیت فنی اوسمار ویرا برای هدایت پرسپولیس به‌وجود آمده، او هنوز جای دفاع زیادی دارد. نمایش پرسپولیس برابر آلومینیوم اراک در جام حذفی فاجعه‌بار نبود؛ به هر حال فوتبال زیبایی دیدیم که در آن اراده و میل و اشتیاق شگرف میزبان منجر به خلق شگفتی و حذف سرخپوشان شد. بازی با سپاهان هم سخت است. هزار بار سخت است. اینکه تماشاچی آمده، استقلال امتیاز داده و پرسپولیس با برد می‌توانست صدرنشین شود هم دلایل کافی نیستند برای اینکه فکر کنیم این مسابقه آسان بود و قرمزها حتما باید برنده می‌شدند. بالاخره تیم رقیب کلی ستاره دارد و از فشار کورس قهرمانی هم معاف بود، بنابراین رقابت با چنین تیمی ساده نیست و نمی‌شود پرسپولیس را بابت مساوی ملامت کرد. مشکل اوسمار اما جای دیگری است؛ آنجا که گاهی به‌نظر می‌رسد او در مهار و کنترل پرسپولیس پرستاره مشکل دارد.

موضوع فقط از کوره در رفتن بد موقع امید عالیشاه و کارت قرمزی که در بازی با سپاهان گرفت نیست. یک مورد اعتراض به تعویض از سوی عیسی آل‌کثیر هم در مسابقه با ملوان داشتیم که به هر حال پسندیده نبود. شاید اینطور جاها بیشتر از هر چیز دیگری جای خالی کریم باقری احساس شود. جایی که نقش اوسمار زیر سؤال می‌رود، برش‌هایی از بازی پرسپولیس است که در آن هرج‌ومرج به چشم می‌آید. در بازی با سپاهان به دفعات دیده شد تعدادی از بازیکنان این تیم توپ را برمی‌داشتند و به‌صورت انفرادی به سمت دروازه حریف حرکت می‌کردند. به‌طور مشخص تکروی‌های اوستون اورونوف بی‌پایان به‌نظر می‌رسد و با وجود آنکه این بازیکن از سطح کیفی بالایی برخوردار است، رغبت چندانی به بازی تیمی نشان نمی‌دهد. اینها ممکن است به پرسپولیس ضربه بزند. اگر قرار است اوسمار یک مربی بلندمدت برای پرسپولیس باشد، این مشکلات باید کمتر در تیم او به چشم بخورد. چنین تیم مهم و پرستاره‌ای نیاز دارد که رد پای یک مربی مقتدر در آن به چشم بخورد. آیا اوسمار چنین کاراکتری دارد؟

کد خبر 849290 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • چینی ها در مدارس به کودکان مهارت ورزی آموزش می دهند (فیلم)
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان