Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@14:58:20 GMT

مورد جالب سرمربی تیم‌ملی؛ از گور برخاسته

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۰۶۵۸

مورد جالب سرمربی تیم‌ملی؛ از گور برخاسته

به گزارش "ورزش سه"، این داستان درباره سعید علی حسینی، شکارچی وزنه های سنگین است که در حین تلاش برای رسیدن به رویاهای بزرگ به یکباره از سوی وادا (آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ)از شرکت در تمامی مسابقات وزنه برداری محروم می شود. علی حسینی 21ساله  درست در همان دوره ای که هر شب با رویای آویخته شدن مدال المپیک به گردنش شب ها را صحب می کرد تنها می ماند، دنیا دور سرش می چرخد و همه تنهایش می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی یک مرد (پدر) و دو زن (مادر و بعدها همسر) مثل بقیه تنهایش نمی گذارند و او را نیمه جان رها نمی کنند؛ سعید از این فاجعه شوم جان سالم به در ‌می برد و چندین سال را در دنیای پر از خوف و خطر وزنه برداری می پیماید تا از اتفاق ناگهانی که (شما بخوانید هماهنگ شده) برایش اتفاق افتاده بود، سربلند بیرون بیاید.

مثل دی‌کاپریو ولی در دنیای واقعی
همه این رویاهای سرکوب شده، از دست دادن طلایی ترین دوران ورزشی و بازگشت و ممارستی که هیچکس انتظارش را نداشت، سعید علی حسینی را به شخصیت اصلی فیلم از گور برخاسته (The Revenant) شبیه کرده که نمادی برای تلاش و مبارزه، البته در دنیایی کاملا واقعی و بدون دوربین و سناریو است.

سعید در یک خانواده ورزشی پرورش یافت و می توان عنوان کرد که خانواده علی حسینی یکی از قطب های اصلی وزنه برداری در شهر اردبیل محسوب می شود. پدر سعید، که همین پارسال فوت کرد، نایب قهرمان آسیا بود و بسیاری از وزنه یرادران اردبیلی هم زیر نظر او رشد کردند. علی حسینی بعد از محرومیت به سمت دوومیدانی و رشته پرتاب وزنه رفت و از ورزش دور نشد. 


چهره سعید را بعد قبل و بعد از محرومیت مقایسه کنید تا آن چه که نوشته شده را بیشتر درک کنید؛ او  بعد از دروی مدال های نوجوانان و جوانان، با 20 سال سن مدال طلای بزرگسالان آسیا 2008 را به دست آورد تا نوید ظهور یک ستاره را بدهد؛ ستاره ای که رسیدن به طلای المپیک با رکوردهایی که می زد خیلی سخت نبود اما...

الان که این مطلب را می خوانید سعید علی حسینی دانشجوی ترم آخر دکتری تربیت بدنی و همچنین کارمند اداره تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی است. او به تازگی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران نیز انتخاب شده است؛ مورد آخر، بهانه ای برای فلش بک به زندگی پر فراز و نشیب علی حسینی است که به عنوان ورزشکار به آن چه که می خواست نرسید ولی همان ها را می خواهد در قامت سرمربی به دست آورد؛ یا شاید سعیدهایی را تربیت کند که مصمم تر از او طلاهایی را درو کنند که این مربی جوان در اوج آمادگی از کسب آنها بازماند.

تماشای المپیک با چشمان اشکبار
برای درک بیشتر آن چه که طی این یک دهه گذشت، مصاحبه ای را مرور می کنیم؛ چند سال پیش و بعد از اولین مسابقه سعید در پایان آن محرومیت طولانی برای تهیه گزارش به خانه پدری علی حسینی رفته بودیم و گفتگوی شیرینی با پدر و مادر علی حسینی انجام دادیم که خواندن بخشی از آن نمی تواند خالی از لطف باشد:

اولین جمله ای که آقا عزیز، پدر سعید علی حسینی بر زبان آورد این بود که امشب بعد از 9 سال می توانم بدون هیچ دغدغه ای بخوابم.


وقتی از پدر علی حسینی در مورد واکنش سعید،زمانی که محروم شد، پرسیدیم گفت:
   سعید از نظر روحی واقعا به هم ریخته بود ولی به یکباره تصمیم گرفت تا ادامه تحصیل دهد و به همین خاطر هم در دانشگاه سراسری محقق اردبیلی در رشته تربیت بدنی مشغول به تحصیل شد و الان هم در مقطع دکتری همین دانشگاه ادامه تحصیل می دهد.

مادر سعید که در مدت محرومیت فرزندش متحمل فشارهای روحی زیادی شده بود از لحظاتی که سعید جلوی تلویزیون می نشست و مسابقات المپیک را می دید برایمان گفت:
   بدترین روزهایی که از سعید دیدم روزهایی بود که بازی های المپیک برگزار می شد و پسرم مسابقات وزنه برداری را تماشا می کرد و گریه می کرد. با اشک ریختن های سعید من هم اشک می ریختم.
چشمان مادر سعید وقتی که این حرف ها را می گفت پر از اشک بودند اشک هایی که نشان از فشارهای روحی نه تنها یک فرد بلکه یک خانواده در طول 9 سال دوری ستاره جوانی بود که طی این یک دهه بیش از آن چه که معمول بود پیر شد!
مادر سعید با چشمانی که هنوز اشک آلود بود ادامه داد: من دیگر از سعید چیزی نمی خواهم فقط می خواستم او را یکبار دیگر بر روی تخته ببینم که دیدم و تا آخر عمرم شکرگزار خدا خواهم بود.


کاش عزیز آقا هم بود که ببیند
بازگشت سعید به عنوان ورزشگاه به دنیای وزنه برداری بعد از گذشت سال های طولانی و با توجه به شرایط روحی، روانی و جسمانی او خیلی موفقیت آمیز نبود؛ البته بهتر است بگوییم، موفقیت های این مقطع (نقره جهان و بازی های آسیایی) او را قانع نکرد چون رویاهایش بزرگتر بود. این طبیعی بود چرا که یک محرومیت عجیب که هیچ گاه در موردش کاملا و جامع توضیح داده نشد، سعید را از بهره گیری کامل از قوای جوانی و استعدادی که داشت محروم ساخت. همین که علی حسینی بعد از پایان محرومیت به وزنه برداری برگشت، نشان از عشق بالای او به این رشته دارد.
این نشان داد که وزنه برداری در خون سعید است و این خون دوباره به جوش آمده؛ عزیز آقا کاش زنده بودی و می دیدی که پسرت ققنوس وار از آتشی که دیگران برایش درست کردند، سوخت و دوباره متولد شد تا در مسئولیتی بزرگتر، به آن چه که تو دوست داشتی برسد و شاید سعیدهای دیگری را به جامعه ورزش کشور تحویل دهد. البته نباید فراموش کنیم کار علی حسینی به عنوان سرمربی قطعا سخت و با آن چه که او تا پیش از این تجربه کرده بودند متفاوت است و نیاز است که او با همان پشتکاری که ثابتش کرده، برای این مسئولیت مهم و خطیر آماده شود.

منوچهر محمدیان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: سعید علی حسینی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • افشاگری حسینی؛ سرمربی حریف وسط زمین با بازیکن تیمم مذاکره کرد!
  • انتقاد مجتبی حسینی از آقای ایکس: بازیکن ما را رها کن!
  • واکنش مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم به اغوای لیموچی/ افشاگری در مورد رفتار یک سرمربی!+ فیلم
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • صحبت‌های جالب سرمربی اینتر در واکنش به جذب طارمی
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • قول جالب پپ به خبرنگار: شماره‌ام را یادداشت کن!